Open huis De Schaapskooi op zaterdag 18 september

De Protestantse wijkgemeente De Kruidenwijk houdt een startweekend voor het nieuwe seizoen met een open huis op zaterdag en een startdienst op zondag.

NIJVERDAL - Het open huis wordt gehouden zodat iedereen een kijkje kan nemen in de vernieuwde kerkzaal. Het liturgisch centrum is compleet vernieuwd, met een groter podium, nieuw meubilair, een nieuw orgel en apparatuur om de diensten te kunnen uitzenden. Iedereen, dus niet alleen gemeenteleden, zijn van harte welkom, aldus de wijkgemeente.

Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers kan er rondgekeken worden in de kerkzaal … maar ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud zoals een springkussen voor kinderen, lasergamen voor jongeren en een fotopresentatie van de verbouwing. Het open huis wordt gehouden op 18 september van 14.30 tot 17.00 uur in kerk-schoolgebouw De Schaapskooi aan Kuperserf 49. Aanmelden is niet nodig.

De feestelijke startdienst is op zondag 19 september om 9.30 uur. De dienst wordt geleid door ds. Lennart Aangeenbrug uit Hellendoorn, met medewerking van het combo van De Schaapskooi. Voor de kinderen is er gelijktijdig een speciaal programma. Na de dienst is er een High Tea voor iedereen. Aanmelden voor de startdienst kan nog door voor vrijdag 21.00 uur een e-mail te sturen naar dienst.kruidenwijk@gmail.com.