Van harte welkom bij Unique Mode.
Van harte welkom bij Unique Mode. Foto:

Unique Mode opent binnenkort de webshop

In tegenstelling tot veel andere modezaken had Unique Mode geen webshop. Contact met de klant, het kunnen geven van advies en de winkelervaring speelden mee in alleen een fysieke winkel bieden. Een half jaar is er gewerkt aan het opzetten van een webshop en in oktober wordt die geopend.

NIJVERDAL - Eerder dit jaar onderging de damesmodezaak van Unique Mode een ware metamorfose. Het winkeloppervlak werd uitgebreid naar zo'n 500 m2. Daarmee kwam er ook ruimte voor de introductie van nieuwe merken als Yaya, Nukus en Moss Copenhagen en een collectie die een nog bredere doelgroep aanspreekt. 

Centraal in de winkel staat een grote jeanswall, eromheen zijn een fast fashion gedeelte, een luxer deel en een stoer deel te vinden. Merken als Tramontana, Opus, Geisha, Nukus en Yaya zijn terug te vinden in het luxere gedeelte. Voor merken als Superdry, G-STAR en Levi’s moet het stoere deel van de winkel worden opgezocht. Al deze zones in de winkel van Unique Mode voor dames in Nijverdal zijn nu aangevuld met de nieuwste collecties voor het komend seizoen.

"Tijdens het Premièreweekend zijn de vestigingen voor zowel dames als heren van Unique Mode in Nijverdal geopend", vertelt Steyn Eshuis. Wanneer er gespaard is met het vaste klanten systeem, dan is inmiddels ook de waardecheque van Unique Mode ontvangen. Deze kan op beide dagen, en natuurlijk ook daarna nog, worden ingewisseld bij aanschaf van onder meer de nieuwe collecties.