Royals Verzamelbeurs

NIJVERDAL - De 19e editie van de Royals Verzamelbeurs zal op zaterdag 9 oktober plaatsvinden in ‘t Vischnet aan de Grotestraat 70. In 2020 was er geen beurs, maar dit jaar mag het wel doorgaan met als enige maatregel de toegangscontrole door middel van de QR-code en uw identiteitsbewijs. 

Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto's, lepeltjes; het is te vinden op de Royals Verzamelbeurs. Ook voor verzamel-items van buitenlandse vorstenhuizen kan men terecht op de beurs. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartenlust snuffelen, kopen en verkopen.

Iedereen die volledig gevaccineerd is, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud kan een coronatoegangsbewijs met QR-code aanvragen. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Ook het tonen van een QR-code op papier is mogelijk. Wanneer beide opties niet mogelijk zijn, kan contact worden opgenomen met het RIVM via telefoonnummer 0800-1351. Een QR code wordt dan binnen vijf dagen gestuurd.

De toegangsprijs bedraagt 3 euro. De Royals Verzamelbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Ga voor meer informatie naar:

www.royalsverzamelbeurs.nl