Wat doet de Heilige Geest?

DAARLERVEEN - Er is weer een 'dienst met een bijzonder karakter' op zondag 10 oktober in "De Schoof" aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen. De dienst begint om 19.00 uur.

Het is een dienst voor iedereen, die is ontleend aan een thema vanuit de Alpha-cursus. "Ook nu is er weer een mooie dienst samengesteld door de commissieleden", aldus de organisatie.

"Iedereen is natuurlijk welkom, maar voor allen (ook voor de gasten van buitenaf) die deze cursus al eens hebben gevolgd is het een mooie gelegenheid om nog eens kennis te maken met dit boeiende thema ‘Wat doet de Heilige Geest’. Vanuit een oud verhaal uit Genesis willen wij iets van verlangen opwekken wat de Heilige Geest kan doen in je leven."

De leiding is in handen van commissieleden en diverse gemeenteleden werken weer aan deze dienst mee. Er is muzikale begeleiding door John & Grace op keyboard, dwarsfluit, trompet en/of cajón. 

Natuurlijk is iedereen van harte welkom in deze dienst. Er is een liturgie en er worden weer prachtige bekende liederen uit de diverse bundels gezongen. De kerk is open voor iedereen.

www.pgdeschoof.nl