Afbeelding

SVVN boekt de eerste overwinning

NIJVERDAL - Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen het Losserse AJc’96. SVVN zette vanaf het begin de gasten vast op hun helft en pakt al vroeg in de wedstrijd een voorsprong door een doelpunt van Martijn ter Steege. In de dertiende minuut scoort Luuk Nijmeier van AJc'96 vanuit een corner de gelijkmaker. Een tijd lang kregen beide ploegen kansen om te scoren, maar zonder resultaat. Na de rust is AJc'96 korte tijd de beter spelende ploeg. SVVN neemt die positie over en scoort nog twee maal. De 2-1 wordt gescoord door Marvin Thomas vanuit een corner genomen door Melvin Morsink. Deze staat ook aan de basis van het derde doelpunt. Vanaf links zet hij voor en Teun Bakhuis schiet de bal achter de doelman van AJc'96.