Vrijwilligersvacatures op hellendoorndoet.nl

HELLENDOORN - Aan de slag als vrijwilliger? Kijk dan eens op www.hellendoorndoet.nl. Hier staan zo’n 100 uiteenlopende vrijwilligersvacatures. Een willekeurige greep uit de vacaturebank:

Een bewoner (50+) met autisme zoekt iemand die als begeleider mee wil fietsen (vacature 45996). Onderweg even een kopje koffie drinken of gewoon even van de fiets om een praatje te houden.

De Kindertelefoon Almelo zoekt mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de wereld van kinderen en jongeren (vacature 45756). Zij zoekt vrijwilligers voor de telefoon en de chat. Na een basistraining van 8 modules & mentorbegeleiding wordt vijf keer per maand een dienst van drie uur gedraaid.

Kom in actie voor het Rode Kruis. Het Rode Kruis is op zoek naar meerdere enthousiaste voorlichters educatie (vacature 45997). Het Rode Kruis heeft diverse gastlessen en activiteiten ontwikkeld voor scholen. Samen met een andere vrijwilliger wordt voorlichtingen en/of workshops gegeven over onderwerpen als respect, hulpbereidheid, zelfredzaamheid en humanitair oorlogsrecht. De lessen worden gegeven aan leerlingen en studenten tussen 6 en 26 jaar binnen het basisonderwijs, voorgezet onderwijs en MBO. 

Er staan op dit moment ongeveer 100 vacatures op 

www.hellendoorndoet.nl