The Explosion Rockets, met de op Elvis Presley lijkende zanger Ruud Kuypers, in De Lantaarn Hellendoorn.
The Explosion Rockets, met de op Elvis Presley lijkende zanger Ruud Kuypers, in De Lantaarn Hellendoorn.

Explosion Rockets staan in De Lantaarn Hellendoorn

Algemeen

The Explosion Rockets komen op zaterdag 13 november vanuit Brabant naar Hellendoorn voor een muzikale ode aan de artiesten uit de jaren zestig en zeventig.

HELLENDOORN - Het gaat dan om artiesten als Elvis Presley, Buddy Holly en Chuck Berry. Al meer dan 35 jaar toeren The Explosion Rockets als meest gevraagde sixties band door Nederland en op 13 november zijn ze dus in De Lantaarn. Dat Hellendoorn nu op de agenda van deze band staat is te danken aan de samenwerking tussen Jasper van der Kolk van De Lantaarn en het comité Back to the Sixties Hellendoorn-Nijverdal en omstreken. 

“The Explosion Rockets, met de op Elvis Presley lijkende zanger Ruud Kuypers (sinds 1994 lid van de band), heeft een ongekende brede playlist van echte rockmuziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. De band staat er bekend om dat alle nummers met een ongekende dynamiek worden gebracht, niet voor niets heten ze The Explosion Rockets. De zeskoppige band voert als slogan: Let’s go play Dynamite with The Explosion Rockets; gaan we doen!”, belooft de organisatie.

Kaarten in voorverkoop 10,- euro verkrijgbaar bij Primera Hellendoorn en Primera Nijverdal en te bestellen via De Lantaarn Ticketservice. Kaarten aan de zaal 12,50 euro.

Winactie

Win twee kaarten voor zaterdag 13 november. Ga naar de Facebookpagina van Hart van Hellendoorn -Nijverdal en geef onder de poster van dit concert aan met wie je deze avond wilt beleven. 2 november wordt de winnaar bekend gemaakt.