Afbeelding

‘Samen creatief aan de slag’

Algemeen

Het brei- en kletscafé Het Vertier gaat op 5 november van start in Nijverdal. Deze bijeenkomst wordt wekelijks gehouden en is een gezamenlijk initiatief van ZorgAccent het Vertier, het Kulturhus en het Nationaal Ouderen Fonds. 

NIJVERDAL - Iedereen is welkom. Vrijwilligers en andere ervaren breiers helpen beginnelingen graag op weg. Voor patronen wordt gezorgd door ZorgAccent het Vertier en het Ouderenfonds.

Het Ouderenfonds organiseert door het hele land breiclubs en vanaf november samen met ZorgAccent het Vertier in het Kulturhus in Nijverdal. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ouderen én jongeren wekelijks samen breien en haken en gezellig kletsen. Door samen te handwerken, breien of haken bouwen ouderen sociale contacten op en kunnen jongeren de kneepjes van het breien leren van de oudere deelnemers. 

Wekelijks vindt het brei- en kletscafé plaats van 10.00 tot 12.00 uur in het Kulturhus aan het Kuperserf 43 in Nijverdal. Inloop vanaf 9.30 uur. Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Tineke Piksen van ZorgAccent het Vertier via 06 55 69 85 68 of dagbesteding.hetvertier@zorgaccent.nl