BestuurdersCentraal Hellendoorn deelt kennis

Organisaties met een (bestuurlijk) vraagstuk kunnen advies vragen bij de experts van BestuurdersCentraal Hellendoorn. Zij delen graag hun kennis om besturen te ondersteunen bij hun taken.

HELLENDOORN - In de gemeente Hellendoorn zijn veel vrijwilligers én organisaties actief. Er wordt veel van bestuursleden verwacht: het aansturen van de organisatie, visie en beleid ontwikkelen, de financiën organiseren en zorgen voor een goede communicatie met en aansturing van vrijwilligers en leden. BestuurdersCentraal kan daarbij helpen. BestuurdersCentraal is een initiatief voor en door besturen van vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Hellendoorn.

Het doel is om verenigingen en stichtingen kennis te laten maken met bestuurlijke vernieuwing en moderne (digitale) bestuurstechnieken. Tevens gaat het om deskundigheidsbevordering, uitwisseling en samenwerking tussen verenigingen, stichtingen en bedrijfsleven waardoor de kwaliteit van het bestuurlijk niveau wordt verhoogd.

Meedoen met BestuurdersCentraal? Een bestuurlijk vraagstuk? Expertise inbrengen? Neem contact op met Yvonne Posthuma telefonisch via 06-28211059 of per e-mail via Y.Posthuma@stichtingdewelle.nl