RUMAG is bekend geworden door de spreuken met de zwarte achtergrond en de witte letters gescheiden door puntjes.
RUMAG is bekend geworden door de spreuken met de zwarte achtergrond en de witte letters gescheiden door puntjes. Foto:

RUMAG in ZINiN Theater

Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland. Instragram, TikTok, Facebook, YouTube: de views van deze internetsensatie zijn ongekend. Tijd om nu ook de theaters te veroveren met een eigen theatershow. Op zaterdag 11 december te zien in het ZINiN Theater

NIJVERDAL - Alle onderwerpen die RUMAG op social media ter sprake brengt, komen aan bod: humor, seks, kleding en lifestyle; van de haat van je ex, liefde voor fastfood tot gedeelde haat voor die ene collega. Het publiek kan interactie verwachten met onder meer challenges, veel filmpjes, cabaret, muziek, surprise acts en de verkiezing tot RUMAG'er van de avond. De show van RUMAG is op zaterdag 11 december te zien en wordt gehost door René Watzema.

Gegarandeerd een glimlach
"Na deze enerverende show gaat het publiek gegarandeerd met een grote lach het theater uit", aldus ZINiN in de aankondiging van de show.
De voorstelling begint om 20.15 uur en de toegangsprijs bedraagt 23,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via de website www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

www.zinin.com