Lise Rutgers en Demi Roosendaal hebben hun eerste individuele wedstrijd van het seizoen erop zitten.
Lise Rutgers en Demi Roosendaal hebben hun eerste individuele wedstrijd van het seizoen erop zitten.

Foutloze wedstrijd voor Lise en Demi

Algemeen

Eerder deze maand was er een teamwedstrijd en deze werd gevolgd door de eerste individuele wedstrijd voor de junioren D van G.V. Fysion.

NIJVERDAL - De wedstrijd werd gestart op balk. Lise Rutgers was de eerste die op balk uitkwam. Met een D-score van 3,7 bleek dit het 2e cijfer van de hele baan te zijn. Ook Demi Roosendaal turnde een goede balkoefening met een 4e score!
“Op vloer lieten ze weer twee mega-strakke oefeningen zien”, zegt de begeleiding over de vloeroefeningen. Dit resulteerde in weer een 4e plek voor Demi en een 3e plek voor Lise op het onderdeel vloer.
Na het onderdeel vloer ging de wedstrijd verder naar sprong. “Beiden turnden een mega strakke ‘half in heel uit’.” Lise werd 1e op sprong en Demi 3e.
Door naar het laatste toestel: brug! Voor beiden een favoriet toestel. Opnieuw lieten Lise en Demi allebei een foutloze oefening zien.
“Helaas door een hele dure fout van de trainers kreeg Demi 4 punten neutrale aftrek op brug, hierdoor kwam Demi niet op de derde plek in de meerkamp maar eindigde zij op een 12e plek.” Lise nam uiteindelijk het zilver mee naar huis! “Mega trots op beide toppers!” Op naar de volgende wedstrijd.