Collectieve energieinkoop

NIJVERDAL - Op bedrijvenpark ’t Lochter koopt Parkmanagement ’t Lochter, samen met tientallen andere ondernemersverenigingen, energie collectief in en heeft goede prijsafspraken kunnen maken voor de komende jaren. 

Dit is een uitermate goed moment voor ondernemers om aan te sluiten bij het collectief van Parkmanagement ’t Lochter. Via het collectief kan bespaard worden op de energiekosten, maar het scheelt ook jaarlijks wat stress en tijd in de laatste maand(en). Een paar ondernemers -met stuk voor stuk een paar miljoen kWh elektriciteit- houden wekelijks de energiemarkt in de gaten en zorgen steeds ruim op tijd voor nieuwe contracten voor 1, 2 of 3 jaar. Zo hoeven duizenden deelnemende bedrijven zich hier niet mee bezig te houden. 

Voorzitter Fred Mak van Parkmanagement ’t Lochter licht toe: “Collectief inkopen van energie voor bedrijven loont. De gasprijzen voor de huidige deelnemers zijn vastgelegd tot en met 2023. Voor 2022 en 2023 is het fractioneel lager naar wat we nu inkopen! Het heeft dus meerwaarde om aan te sluiten bij het collectief.” 

Bent u ondernemer in de gemeente Hellendoorn en wilt u weten welke tarieven het collectief op dit moment kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met Parkmanagement 't Lochter via secretariaat@hetlochter.nl. Deelnemen kan alleen wanneer u lid bent of wordt van Parkmanagement 't Lochter.

De Vereniging Parkmanagement 't Lochter is belangenbehartiger van bedrijven op bedrijvenpark 't Lochter in Nijverdal.