Afbeelding
Foto: Raad van Kerken Nijvedal-Hellendoorn

Voorspoedig verloop actie voor de minima

Algemeen

“De “Kerstactie voor de Minima”, die door de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn dit jaar voor de 28e keer is georganiseerd, is dankzij de steun van veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen, weer een succes geworden”, zo laat de organisatie weten.

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Via de media, per brief en gele borden zijn medeburgers gevraagd te helpen om deze Kerstactie weer te laten slagen. “Dankzij de financiële steun die wij tot nu toe mochten ontvangen zal het mogelijk zijn om, met de feestdagen in zicht, 700 kerstattenties aan de minimagezinnen te overhandigen.” Het definitieve bedrag zal later nog bekend worden gemaakt.
De kerstattentie zal door vele vrijwilligers naar de ontvangers worden gebracht in de periode tot en met 20 december, zodat op de vastgestelde actiedag van 21 december iedereen de attentie heeft ontvangen en op die manier hun eigen kerstpakket kan samen stellen.

“De organisatie is blij verrast met de steun tot op heden en wil de gulle gevers nu alvast bedanken voor hun betrokkenheid bij de medeburgers die onze steun goed kunnen gebruiken.”

De Raad werkt bij de voorbereiding en uitvoering van de kerstpakkettenactie samen met de volgende organisaties: Stichting Voedselbank Hellendoorn, Stichting Hulpfonds Hellendoorn, de plaatselijke Diaconieën en Caritasinstellingen, Trefpunt Minima, Stichting Vluchtelingenwerk, Stichting Naobers voor Naobers, Stichting Maatschappelijk Werk “Avedan” en de Stichting BOOM.