Voorbereidingen gemeentegids

De gemeente Hellendoorn en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. 

HELLENDOORN - Vanaf 3 januari worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Organisaties die in de vorige editie vermeld stonden, ontvangen een e-mail van Akse Media. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Wanneer er bij Akse Media geen e-mailadres bekend is, wordt er telefonisch contact opgenomen. Zelf een wijziging doorgeven of een vereniging/organisatie laten opnemen? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn) of bel (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Meer informatie? Neem dan contact op met de salesmanager via (0223) 673 021.