Afbeelding
Foto:

'Kerstactie voor de Minima' afgesloten

Begin december startte de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn met de 'Kerstactie voor de minima'. Vanwege corona werden er geen levensmiddelen ingezameld, maar geld om zo de bij de Raad bekende minimagezinnen met een bon voor levensmiddelen te verrassen. "De actie is met een groot succes afgesloten!"

HELLENDOORN - "De 'Kerstactie voor de Minima' van de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn is dankzij de steun van heel veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen, een overweldigend succes geworden", laat de Raad weten. "Dankzij de financiƫle steun was het mogelijk om, met de feestdagen in zicht, Kerstgroeten en 696 levensmiddelenbonnen ter waarde van 50,- euro te overhandigen. De hulp van de vele sponsoren hebben wij ervaren als Noaberschap op zijn best." Met een deel van de ontvangen giften, is nu al de basis gelegd voor het opstarten van de Kerstpakkettenactie in 2022.

De Raad van Kerken spreekt ook zijn waardering uit richting onder anderen de vrijwilligers die geholpen hebben bij het bezorgen van de Kerstattenties.