Afbeelding
Foto: De Welle

Kinderclub Billy Boem weer in Hellendoorn

Kinderclub Billy Boem is afgestemd op de belevingswereld van het kind. Zij knutselen, spelen, stellen vragen, praten en leren met hun emoties om te gaan. Met Billy maken de kinderen in 10 bijeenkomsten van anderhalf uur van alles mee. 

NIJVERDAL - De kinderclub gaat 27 januari van start en is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar die opgroeien in een stressvolle omgeving. Kinderen leren hun gevoelens te herkennen en te uiten, hun vragen worden beantwoord, er worden vaardigheden geoefend en tips meegegeven. Naast de kinderclub zijn er voor de ouders drie bijeenkomsten waar opvoedingsvragen aan bod komen.

Initiatief
De kinderclub is sinds enkele jaren in onze gemeente. Deze doe-praatgroep wordt georganiseerd door Impluz in samenwerking met Avedan en Stichting De Welle. De begeleiding van de club bestaat elk jaar uit ervaren hulpverleners. De tien bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Het Timmerhuis, Rijssensestraat 127. De eerste samenkomst zal plaatsvinden op 27 januari om 15:30.


Aanmelden
De cursus is kosteloos voor de inwoners van gemeente Hellendoorn. Informatie en aanmelden kan tot 19 januari 2022) bij Hellendoorn Doet via 0548-638800, hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl of direct via de website

www.impluz.nl/cursussen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding