Actualisatie van gemeentegids

Uitgever Akse Media uit Den Helder is gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de Gemeentegids Hellendoorn 2022. 

HELLENDOORN - Organisaties die in de gemeentegids staan en waarvan Akse Media een e-mailadres in bezit heeft, ontvangen van de uitgever een e-mail ter controle van de gegevens. Iedere mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, waarmee zelf de gegevens gecontroleerd en indien nodig aangepast kunnen worden. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie-periode telefonisch door Akse Media benaderd. 

Organisaties of verenigingen die een vermelding in de gemeentegids willen kunnen contact opnemen met Akse Media via e-mail redactie@aksemedia.nl, o.v.v. Gemeentegids Hellendoorn of schriftelijk via Akse Media, t.a.v. Gemeentegids Hellendoorn, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Via bovenstaande gegevens kunnen ook eventuele wijzigingen doorgeven worden. Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot 4 februari 2022.