Afbeelding
Foto:

Ontdek de VR wereld met de workshop VR bril

Wil jij tussen de dinosaurussen lopen of met een mijnkarretje van de Mount Everest scheuren? Of duik je liever naar de bodem van de zee om de onderwaterwereld te ontdekken? Tijdens de Workshop ‘Een droomwereld door de VR bril’ op woensdag 2 februari om 14.30 uur in de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn is het allemaal mogelijk.  

HELLENDOORN - De workshop wordt gehouden naar aanleiding van een voorstelling die alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Hellendoorn in het ZINiN Theater hebben gezien.

Met een VR bril kun je optimaal genieten van 3D virtual reality games, 360 graden films en applicaties. Op YouTube zijn er al duizenden 360 graden-films te bekijken die geschikt zijn voor je VR bril. Tijdens deze workshop leer je alle mogelijkheden van de VR bril kennen. Deelnemers nemen een kijkje in de virtuele wereld en leren ze wat daar allemaal te zien is. Kom dus fijn experimenteren in de virtuele wereld tijdens de workshop VR bril.


Reserveren
Reserveren of aanmelden voor de workshop kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren aan de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.