Robbie en Roef doorkruisen bossen en woestijnen tijdens de voorstelling voor kinderen van groep 1 en 2 in ZINiN.
Robbie en Roef doorkruisen bossen en woestijnen tijdens de voorstelling voor kinderen van groep 1 en 2 in ZINiN.

Maak een eigen avonturenfilmpje

Algemeen

De ZINiN Bibliotheek Nijverdal dat de workshop ‘Maak je eigen mini avonturenfilmpje’ één groot avontuur wordt. Het avontuur gaat op woensdag 16 februari om 14.30 uur van start in de bibliotheek in Nijverdal.

NIJVERDAL - De workshop is bedoeld van kinderen die zelf een avontuur bedenken voor zichzelf of over een zelfgemaakt poppetje. Hiervan wordt een filmpje gemaakt dat later thuis ook nog eens getoond kan worden.

Aanleiding voor deze workshop vormt de voorstelling van Robbie en Roef in het ZINiN Theater, waar alle kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen in de gemeente Hellendoorn naar toe gaan. Robbie en Roef beleven allerlei avonturen. Ze doorkruisen bossen en woestijnen en onderweg ontmoeten ze een kameel, die met ‘oude ogen’ naar de wereld kijkt. Tijdens de workshop mag zelf een avontuur bedacht en gefilmd worden. Er zijn docenten aanwezig om te helpen.

Kaarten reserveren of aanmelden kan via www.zinin.com, via de reserveerlijn 0548-624489 of bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek.