Berber Nijland werd met met haar pony Kantje`s Zorak van Berny kringkampioen springen 2022.
Berber Nijland werd met met haar pony Kantje`s Zorak van Berny kringkampioen springen 2022.

PSV Hertruiters heeft een kringkampioen springen

Algemeen

In manege `t Oale Spoor hebben onlangs kringkampioenschappen springen 2022 plaatsgevonden. Dat heeft PSV Hertruiters een kringkampioen opgeleverd. Berber Nijland mag deze titel op haar naam schrijven samen met haar pony Kantje`s Zorak van Berny. 

HELLENDOORN - Berber Nijland deed met met haar pony Kantje`s Zorak van Berny mee in de klasse B, cat. D/E. Ze reden een foutloos parcours met 78 stijlpunten en mogen daarmee door naar de regiokampioenschappen van Overijssel. Berber kwalificeerde zich ook met haar jonge pony Simba van Berny in de klasse B, cat.C.

Naast dat Berber zich kringkampioen mag noemen, mogen Jasper Hosmar met zijn pony Rocky en Floor Veerkamp met haar pony Dark Dancer zich reservekampioenen noemen. Jasper reed in de klasse B, cat. C en Floor in de klasse B, cat. D/E.


Ook mogen de volgende leden van vereniging door naar de regiokampioenschappen: Luc Eshuis werd met zijn pony Black fire derde, Maaike Hulshof werd met haar pony Cappuccino vijfde, beiden reden in de klasse B, cat D/E.
In de klasse L, cat. C reed Sanne van Dijke met haar pony Fello en eindigde op een derde plek.
Jip Ottes reed met haar pony Cor mee en samen werden ze vierde in de klasse M, cat. D/E. En Jip sleepte er nog een vierde plek uit met haar pony Jax, maar dan in de klasse Z, cat. D/E.