Afbeelding

Lijsttrekker Edo op den Dries bij Wat bezielt je

Algemeen

HOi Media maakt een serie van zeven uitzendingen van Wat bezielt je met lijsttrekkers van partijen die meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. De eerste uitzending met Mark Paalman van PvdA is al geweest. In Wat bezielt je van vrijdag 4 februari is Edo op den Dries van D66 te gast.

HELLENDOORN - In een gesprek van 15 minuten gaat het niet over partijpolitiek maar over de persoon van de lijsttrekker: wie ben je, wat is je missie, wat zijn je drijfveren, wat is belangrijk voor jou en waar wil je naar toe?
Edo op den Dries die werd geboren en getogen in Nijverdal (1972) studeerde aan de MTS en aan het HBO. Hij is getrouwd en vader van twee dochters. Hij is werkzaam in de gemeente Barneveld als ambtenaar basisregistraties en I-advies. Verder houdt hij van wandelen, koken en netflixen. Als jongen uit een protestants christelijk milieu had hij al jong een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. De waarden die hij van huis uit mee kreeg zijn voor hem nog altijd een leidraad. Hij noemt zichzelf een gevoelig mens. Integriteit van bestuur is voor hem heilig.

De uitzending is direct na het HOi journaal en wordt het hele weekend herhaald en is te volgen op de livestream van www.HOimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Uitzending Gemist.
Presentatie en eindredactie: Wil de Bruine, regie: Melanie Vos en techniek: Jan van Dam