Comedynight met Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en Jeroen Pater.
Comedynight met Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en Jeroen Pater.

Stand-up ComedyTunes Comedynight in De Smidse

Algemeen

Vier comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 12 februari is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. 

NIJVERDAL - ZINiN Theater kondigt deze avond aan met de woorden “De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden.” De line-up voor deze ComedyTunes in De Smidse: Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en MC Jeroen Pater.

Jeroen Pater, MC tijdens deze comedynight, behoort tot de eerst generatie stand-uppers in Nederland. Emiel van der Logt was finalist van Camaretten en stond op grote festivals als de Zwarte Cross, Lowlands en Parkpop. Tim Hartog ademt stand-up comedy en won zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival. Mark Waumans haalde met zijn eigen stijl de finale van Cameretten en stond hij op Lowlands, Paaspop en Oerol.

Kaarten reserveren

“ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan.” Kaarten voor de voorstelling van 12 februari 19.30 uur zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Toegangsprijs is 15,- euro.