Ouder- en kindzwemmen nu ook op dinsdagochtend

Zwembad Het Ravijn biedt niet alleen meer Ouder- en Kindzwemmen aan op donderdag. Sinds deze week kan ook op dinsdagochtend worden deelgenomen aan het Ouder- en Kindzwemmen.

NIJVERDAL - “Vanwege de vele aanmeldingen voor onze lessen op de donderdag hebben we besloten nu ook lessen aan te bieden op de dinsdag om meer mensen in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan Ouder- en Kindzwemmen”, aldus Natasja Nijenhuis van Het Ravijn - zwem sport zorg -. 

"Kinderen leren zich veilig en vertrouwd te voelen in het water, waardoor de instroom in de zwemlessen ABC later makkelijker wordt. Kinderen die een langere periode deelgenomen hebben aan Ouder- en Kindzwemmen kunnen bovendien eerder instromen in de zwemlessen van zwembad Het Ravijn." 

Ouder- en Kindzwemmen is op dinsdag- en donderdagochtend. Tussen 9.00 en 9.30 uur voor kinderen van 3 tot en met 9 maanden en van 9.30 tot 10.00 uur voor kinderen van 9 maanden tot en met 1,5 jaar. Met kinderen vanaf 1,5 jaar tot en met 2,5 jaar kan men terecht tussen 10.00 en 10.30 uur. Voor kinderen tussen de 2,5 tot en met 4 jaar is het bad gereserveerd tussen 10.30 en 11.00 uur.

www.hetravijn.nl