Joost ter Horst, de lijsttrekker van de VVD, is te gast in Wat bezielt je lijsttrekker?
Joost ter Horst, de lijsttrekker van de VVD, is te gast in Wat bezielt je lijsttrekker?

Wat bezielt je lijsttrekker?

Algemeen

HOitv zend het gesprek met Joost ter Horst, de lijsttrekker van de VVD, in het weekend van 11 februari uit. In het programma Wat bezielt je Lijsttrekker vertelt ter Horst over zijn persoonlijke drijfveren, zijn passie en zijn toekomstperspectief. 

HELLENDOORN - In het gesprek van 15 minuten gaat het niet over partijpolitiek maar over de persoon Joost ter Horst, een boerenzoon in een jongensgezin, die al vroeg leerde aanpakken en niet zeuren. “Een fijn gezin, waar hij niet werd verwend, maar nooit iets te kort kwam”, zo omschrijft hij het zelf. Zelfstandig ondernemer van bedrijf van onderdelen van tractoren en landbouwmachines. Getrouwd met Femmy die hem af en toe ‘op zijn plek’ zet, en vader van twee zonen en een dochter waar hij ‘trots’ op is. Hij is politiek actief omdat hij ‘iets terug’ wil doen.
De uitzending is direct na het HOi journaal en een onderdeel van de uitzendingen van HOi in het kader van Hellendoorn Kiest in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. De livestream is te volgen via www.hoimedia.com en terug te kijken via Uitzending Gemist YouTube.