Afbeelding
Foto: Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

Kroamschudd’n eerste lammetjes zijn geboren

Algemeen

De schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug heeft gezinsuitbreiding! De eerste lammetjes zijn weer geboren. Tijd voor Kroamschudd’n bij Schaapskooi Twilhaar.

NIJVERDAL - Op zondagmiddag 20 februari kan iedereen het lammetjesfeest meemaken in schaapskooi Twilhaar. Vanaf 12.00 tot 16.00 uur is de schaapskooi toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken.
Er is een wandelroute van 1,5 km uitgezet vanaf het Buitencentrum aan de Grotestraat 281 in Nijverdal naar de schaapskooi. De route is aangegeven met rode bordjes met schaapje erop. Bij de schaapskooi is koffie, thee, warme chocolademelk en ander lekkers te verkrijgen. “Een erg leuk evenement voor kinderen, zij mogen ook met onze herder André Kuhn op de foto en een lammetje vasthouden”, zo laat de organisatie weten. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug in samenwerking met Staatsbosbeheer.

De entree is gratis, doch een vrijwillige gift is welkom. Wie het werk van de stichting wil steunen, kan donateur worden of zich aanmelden als vrijwilliger. Stuur een e-mail naar Theo ten Hove, secretaris van Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug, hovett@live.com of bel 06-57672970.

schaapskuddesallandseheuvelrug.nl