Waterschapscursus in aanloop naar verkiezingen

In 2023 worden de Waterschapsverkiezingen weer gehouden. Het gaat dan om thema's als veilig en voldoende drinkwater, het voorkomen van wateroverlast, tegen gaan van droogte en behouden van natuur. Wie in de aanloop naar de verkiezingen meer wil weten kan binnenkort deelnemen aan een speciale cursus.

TWENTE - Het Waterschap Vechtstromen start in maart met een cursus gericht op mensen die 'iets' met water hebben en meer willen weten. Deze cursus bestaat uit trainingen op vier avonden (1, 17 en 21 maart en 12 april) en wordt afgesloten met een bezoek aan de vergadering van het waterschapsbestuur op 11 mei. Mits de corona-omstandigheden het toelaten worden dan ook voorafgaand een aantal excursies gehouden. Zo noemt men een bezoek aan de Energiefabriek in Hengelo, een rioolwaterzuivering en de puurwaterfabriek in Emmen.

Iedereen met enige interesse in het werk van het Waterschap en er graag meer over wil leren, wordt door het Waterschap uitgenodigd om deel te nemen aan de training. Voor meer informatie en aanmelding kan men e-mailen naar verkiezingen@vechtstromen.nl of bellen met Marjolein Friele, op 088-220 33 33. Aanmelden uiterlijk op 22 februari. 

www.vechtstromen.nl/verkiezingen