Afbeelding

Literair Café Pubquiz voor boekenwurmen in Smidse

Algemeen

Tijdens de Literaire Pubquiz wordt de deelnemende teams het hemd van het lijf gevraagd over bekende schrijvers, boektitels, periodes uit de literatuur of boeken uit een specifiek land. Maar ook liedjes met literaire verwijzingen, stripboeken of gedichten komen aan bod.

NIJVERDAL - De Literaire Pubquiz start met vragen over het Boekenweekthema. De Boekenweek 2022 staat in het teken van ‘De eerste Liefde’. De ervaring van de eerste liefde is zo universeel, van alle tijden en alle windstreken, dat het in de literatuur wemelt van de onstuimige, avontuurlijke, oogverblindende, verwarrende en hartverwarmende eerste liefdes. Een prima thema dus om een paar mooie pubquiz-vragen over te bedenken.

De Literaire Pubquiz wordt gehouden op donderdag 10 maart in De Smidse. Zowel publiek als deelnemers zijn welkom. Aanmelden kan als team of als individu. Aanmelden kan tot vrijdag 4 maart via jannekemeijer@zinin.com of telefonisch via de ZINiN Bibliotheek 0548-613342. Vermeld wel de namen van de deelnemers, er mogen maximaal vijf deelnemers per team meedoen. Er gelden voor deze avond geen specifieke coronamaatregelen. De organisatie gaat ervan uit dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.