Wim en Bertus van de Merwe samen met The Bluebettes. (foto: Emile Willems)
Wim en Bertus van de Merwe samen met The Bluebettes. (foto: Emile Willems) Foto: Emile Willems

Brommers Kieken

RIJSSEN - Meerdere keren werd het uitgesteld, maar op 25 maart om 20.45 uur gaat het dan eindelijk gebeuren: de 15e editie van Brommers Kieken van de broers Bertus en Wim van de Merwe bij Lucky in Rijssen. "De kaarten die eerder gekocht zijn voor Brommers Kieken, zijn nog steeds geldig", laat Wim van de Merwe weten. "Niemand heeft zijn geld teruggevraagd toen de eerder geplande Brommers Kieken niet door konden gaan. Voor ons heel bijzonder om dat te ervaren."

De line-up voor deze editie is, ondanks dat het meerdere keren uitgesteld werd, gelijk gebleven. Er kan genoten worden van Chris Andrews, bekend van 'Yesterday Man', 'Pretty Belinda' en 'To Whom it Concerns'. Om het echte jaren '60 gevoel naar boven te halen zijn ook The Bluebettes en Lovin' End van de partij. Zij spelen een breed repertoire aan bekende hits. "Liefhebbers van de jaren ‘60 en ‘70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken", aldus de gebroeders.

Voor deze editie hebben de broers extra uitgepakt. "Bezoekers worden vanaf 19.00 tot 20.00 uur verwelkomd door live muziek van een Cottonville Bigband. Een opwarmertje voor wat de rest van de avond staat te gebeuren." Achter Lucky kan op brommers worden gereden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Valk Tweewielers uit Daarle. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten bij Lucky. Ga voor kaarten naar 

www.lucky.nl