René van Meurs op vrijdag 18 maart in het ZINiN Theater met ‘2636'.
René van Meurs op vrijdag 18 maart in het ZINiN Theater met ‘2636'.

Nog enkele kaarten voor René van Meurs

Algemeen

“René van Meurs is inmiddels een gevestigde en grote naam in de Nederlandse cabaretwereld”, aldus ZINiN. Twee seizoen geleden stond hij in een uitverkocht ZINiN Theater en op vrijdag 18 maart komt hij terug naar het ZINiN Theater. 

NIJVERDAL - “Zijn nieuwe show ‘2636’ zit ook weer bomvol steengoede grappen, eerlijke verhalen en hilarische anekdotes.” Voor deze show zijn nog enkele kaarten beschikbaar. René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende voorstellingen langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd als aanstormend talent voor de prestigieuze cabaretprijs Neerlands Hoop.
In zijn nieuwe show ‘2636’ staat René aan de vooravond van een nieuwe fase. Er wordt meer van hem verwacht: verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort zaken. Maar is hij daar al klaar voor?

De laatste kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.