Afbeelding

VVD Hellendoorn maakt het deze gemeenteraadsverkiezingen waar!

Algemeen

Denk je nu: dat kan toch niet waar zijn? Zeker wel! Veel lokale politieke partijen beloven meer dan ze waarmaken. Onze kiezers moeten weten dat de VVD dat niet doet. Wij doen wat we zeggen en zorgen dat het ook gedaan wordt. Het kan anders en moet beter! 

Als inwoner van de gemeente Hellendoorn is je de afgelopen tijd vast opgevallen dat de VVD zichtbaar was met een lokale en online campagne: #datkantochnietwaarzijn. Diverse stellingen zoals: Hellendoorn is de duurste gemeente van Overijssel, Tienermeisjes achtervolgd door hangjeugd, en geen enkele starterswoning in de gemeente Hellendoorn, kwamen voorbij. 

Deze stellingen verschijnen niet alleen op Facebook, maar ook op online kranten. En wie door zijn Instafeed scrolde, kon er ook niet omheen. Daarnaast is de lokale partij zichtbaar langs drukke wegen en in de dorpen. Spandoeken, citydisplays, posters… het kan je niet ontgaan zijn. #datkantochnietwaarzijn is een eigen leven gaan leiden.

Met onze stellingen willen we de mensen prikkelen. En duidelijk maken waar de gemeente WEL en waar de gemeente NIET over gaat. Veel wordt lokaal bepaald. We willen laten zien dat het anders kan en beter moet! We voeren altijd actief en constructief oppositie en vinden transparantie binnen de lokale politiek belangrijk.

De stellingen die getoond zijn, komen voort uit ervaring. Onze ervaring met de huidige gemeenteraad. Vinden we dat het ergens anders kan? Dan komen we met tegenvoorstellen. We roepen niet alleen, maar geven ook aan hoe het volgens ons wel moet!

Weten wat wij gaan doen? 

Wil je weten wat wij anders doen als je op ons stemt? Bekijk alle standpunten en verkiesbare leden op: www.datkantochnietwaarzijn.nl. Stem 16 maart op de aanpakkers. Stem 16 maart op de VVD!