Afbeelding
Foto:

Professionele hulp bij hormonale problemen bij Care for Women

Ik ben Marjola Podt, Care for Women specialiste in Nijverdal. Ik ben gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder de gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem. 

NIJVERDAL - Het vrouwelijk hormoonstelsel verandert gedurende verschillende levensfases, zoals in de pubertijd, overgang en of bij zwangerschap. Als gevolg daarvan gaat ons lijf protesteren en kunnen we klachten ontwikkelen.

Mijn missie is er voor te zorgen dat iedere vrouw zich de beste versie van zichzelf kan voelen. Ik biedt professionele hulp bij hormonale problemen tijdens de overgang, de menstruatie, zwangerschap, anticonceptie, et cetera.


Tijdens mijn consulten staat persoonlijke aandacht centraal. Inzicht geven in de werking van de hormonen en uitleg over de klacht. Met gericht onderzoek maken we een behandelplan wat specifiek bij jou past, immers geen vrouw is gelijk, zodat ”jij je de beste versie van jezelf gaat voelen”.


Je kunt bij mij terecht voor:
Overgang consult

Menstruatie en/of PMS consult

Vermoeidheidsonderzoek

Zwanger worden consult

Anticonceptie consult

Healthcheck


Een eerste consult duurt een uur en kost 82,50 euro. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten indien je aanvullend verzekerd bent. Voor een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts nodig, dus lekker laagdrempelig.

Je kunt mij op zaterdag- en woensdagochtend vinden in de praktijk van FysioSterk in het Medisch Centrum Kruidenwijk, Kuperserf 4-12, 7443 HC Nijverdal. Maandagochtend ben ik in de praktijk van FysioSterk in het Gezondheidscentrum Swanenborch, Grotestraat 42, 7443 BC Nijverdal aanwezig. Maak een afspraak door te bellen met 06-44470409 of stuur een e-mail naar m.podt@careforwomen.nl

Afbeelding