Afbeelding
Foto:

Samen bidden voor de Oekraïne in Daarlerveen

Maandelijks komt de gebedskring ‘Huis van Gebed – Daarlerveen’ samen op de dinsdagavond in "De Schoof" of "De Kruiskerk om te zingen, te bidden en om samen op scherp gezet te worden als wordt gekeken en geluisterd naar broeders en zusters uit de vervolgde kerk. D.V. 15 maart om 19.15 uur  komt de gebedskring weer samen in een van de zalen van "De Schoof" aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen. Dit maal om te bidden voor de Oekraïne.

DAARLERVEEN - Waarom met anderen bidden? Het is Jezus zelf die aan het gezamenlijk bidden een geweldige belofte verbindt: ‘Als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden’ (Matteüs 18:19-20).

Wat gebeurt er op een gebedskring? Er wordt samen uit de Bijbel gelezen en liederen gezongen uit de bundel ‘Op Toonhoogte'. Er is een korte reflectie en een ieder krijgt de gelegenheid om hardop te bidden en/of om in stilte mee te bidden. Alleen meezingen kan ook, want ‘zingen is twee keer bidden'. Er wordt voor het plaatselijk kerkenwerk gedankt en gebeden, voor lief en leed in de gemeente en dorp, jongeren, zieken, onze vervolgde broers en zussen in het geloof, voor het volk Israël en voor overige zaken die aan het hart gaan.