Afbeelding

Bestuurswisseling en jubilarissen bij Advendo

Algemeen

Muziekvereniging Advendo mocht op de algemene ledenvergadering van 5 maart maar liefst 11 jubilarissen feliciteren. 

NIJVERDAL - Kyara Beunk, Melissa Kleinjan en Femke Leestemaker zijn 10 jaar lid bij de twirl. Sabine Langkamp, Carolien Hulsbergen, Judith Slijkhuis en Henri Kollenstaart zijn al 25 jaar lid bij het orkest. 40 jaar lid van Advendo zijn Hendrien Ooink op den Dijk en Sander Hoogesteger. De vergulde speld met een zirkonia, het ereteken van de KNMO voor een vijftigjarig lidmaatschap, werd onder luid applaus uitgereikt aan Fenny Kollenstaart en Wim van der Sluis.

Naast deze feestelijke gelegenheid vond er ook eenwisseling in het bestuur plaats. Na een periode van maar liefst 18 jaar geeft voorzitter Ria Ruiter de voorzittershamer over aan Thijs Bouwhuis. Ook Freddy Nijen Twilhaar neemt na een periode van ruim 30 jaar, waarin hij zowel voorzitter als vice-voorzitter is geweest, afscheid van het bestuur. Iris Bonhof (leerling-coördinator) en Gerrit-Jan Poorte (penningmeester) dragen na twee bestuursperiodes hun taken over. Nieuw in bestuur zijn Henrike Derksen en Rob Marsch. 

De feestelijke dag werd afgesloten met een verenigingsactiviteit. Advendo en het bestuur kijken enorm uit naar de komende periode, waarin er eindelijk weer muziek gemaakt mag worden en mag worden getwirld.