Linda Espeldoorn voor het nieuwe kantoor van Hart van Rijssen-Holten en Hart van Hellendoorn-Nijverdal in de Hoge Wal in Rijssen.
Linda Espeldoorn voor het nieuwe kantoor van Hart van Rijssen-Holten en Hart van Hellendoorn-Nijverdal in de Hoge Wal in Rijssen.

Kantoor van Hart-kranten verhuist in de Hoge Wal

Algemeen

Het lokale kantoor van DWF Media in Rijssen is verhuisd. Was het eerst gevestigd onderaan de trap van de oude bibliotheek in winkelcentrum De Hoge Wal, nu zitten zij aan de overkant hiervan. 

RIJSSEN - “Een klein stukje verhuisd”, zegt Linda Espeldoorn, media-adviseur van Hart van Rijssen-Holten en Hart van Hellendoorn-Nijverdal. “De Hoge Wal is vorig jaar gerenoveerd en hiermee enorm opgeknapt. De zittende winkels zijn ook verbouwd, opgeknapt en uitgebreid, of gaan dit nog doen. Op de plek waar we zaten komt een mooie bloemenzaak. Jan Spithoff van de CIGO is op social media druk bezig om een geschikte naam te zoeken voor deze uitbreiding van hem. Wij zijn daarom opgeschoven naar de overkant, het pand waarin eerst Jasmijn lingerie zat. Scapino is ook prachtig geworden na de verbouwing vorig jaar. Zo worden steeds meer units gevuld en dat is alleen maar goed.”

Zichtbaar en aanspreekbaar

Linda vervolgt: “Als lokale huis-aan-huiskrant vinden wij het belangrijk dat we zichtbaar en aanspreekbaar zijn. Bijvoorbeeld om iets aan ons door te geven of ons ergens op te attenderen. Een publicatie van een advertentie, on- en off line te reserveren, een familiebericht te regelen of een bezorgklacht door te geven. Laagdrempelig en in het hart van de lokale samenleving. Persoonlijk is vaak plezieriger dan per mail of telefonisch. Daarom is de Hoge Wal een perfecte plek.”
Het kantoor van Hart van Rijssen-Holten en Hart van Hellendoorn-Nijverdal is met ingang van 22 maart iedere dinsdag geopend van 11.00 tot 13.30 uur. En iedere werkdag op afspraak.