Koffieochtenden in Blokkendoos

Wijkvereniging de Blokken begint weer met koffieochtenden. Op 24 maart is er voor het eerst na corona een koffieochtend in wijkgebouw de Blokkendoos. "Iedereen die wat gezelligheid zoekt is van harte welkom om daar naartoe te komen", zo laat de wijkvereniging weten.

NIJVERDAL - "Corona heeft ons twee jaar binnen gehouden. Langzamerhand gaat alles weer open en kunnen we elkaar weer ontmoeten. Daarom organiseert wijkvereniging de Blokken op 24 maart een eerste koffieochtend. Iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee is vanaf 10.00 uur van harte welkom. Onder het motto “niets hoeft en alles mag” kan je gezellig in Wijkgebouw de Blokkendoos komen bijpraten met je buurtgenoten of gewoon rustig zitten kijken en van je koffie genieten."

Geld meenemen hoeft niet, want alles is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt door de wijkvereniging op prijs gesteld, maar is niet nodig.

Wijkvereniging de Blokken gaat deze koffieochtenden voorlopig weer elke maand houden in wijkgebouw de Blokkendoos aan de Godfried Bomansstraat 28 in Nijverdal.