Vrijdag 1 april is Gregory Page te zien en te horen in De Smidse.
Vrijdag 1 april is Gregory Page te zien en te horen in De Smidse. Foto:

Folkzanger Gregory Page live in De Smidse

Gregory Page is een folkzanger die voor zijn muziek inspiratie haalt uit met name de traditionele Ierse folk. Gregory is een oldskool singer-songwriter en groot verhalenverteller uit San Diego (USA). Zijn shows zijn een ervaring van muziektheater en een folkshow en worden geroemd door zijn fans. Gregory Page is op vrijdag 1 april in De Smidse te zien en te horen.

NIJVERDAL - Gregory Page is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park. De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego en heeft daar de basis gelegd voor zijn muziekcarrière. Nederland is echter zijn tweede thuis.
Gregory's voorliefde voor jaren '20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond hier zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht.
Kaarten voor deze liveshow van Gregory Page zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.