Afbeelding

Stand-up Comedynight in De Smidse Nijverdal

Algemeen

Vier comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op vrijdag 8 april is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. 

NIJVERDAL - ZINiN Theater kondigt deze avond aan met de woorden “De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden.” De line-up voor de tweede ComedyTunes avond van dit seizoen: Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Jacob Spoelstra en Wouter Monden.

Jacob Spoelstra, MC tijdens deze comedynight, is een echte stand-upper en een gortdroge Fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester, maar schittert nu in zijn soloshows. Ruud Smulders is onverwachts, absurd en persoonlijk, met zijn mimiek weet hij elke zaal om zijn vinger te winden. Wouter Monden zijn stijl is toegankelijk en vlijmscherp. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical en schreef o.a. mee aan de satirische tv-show ‘Dit Was Het Nieuws’.

Kaarten reserveren

“ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan.” Kaarten voor de voorstelling van 8 april 20.30 uur zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Toegangsprijs is 15,- euro.