Noortje ten Cate, Sanne van Dijke, Luc Eshuis en Melissa Eshuis behalen derde plek bij het Team Springen.
Noortje ten Cate, Sanne van Dijke, Luc Eshuis en Melissa Eshuis behalen derde plek bij het Team Springen.

Derde plek met het Team Springen voor Hertruiters

Algemeen

Noortje ten Cate, Sanne van Dijke, Luc Eshuis en Melissa Eshuis hebben meegedaan met het Team Springen in Rijssen op 18 maart. Bij het Team Springen moeten vier combinaties het parcours zo snel mogelijk foutloos afleggen waarbij de beste drie combinaties meetellen voor het eindresultaat. Team de Hertruiters heeft hiermee een derde prijs gewonnen.

HELLENDOORN - In Luttenberg werd de dressuurwedstrijd het “Gouden ijzertje” gehouden. Hier deed Mea Jannink met haar pony Sunny aan mee. Zij wonnen een eerste prijs met 201.5 punten. Ook Silke Pot reed met Matcho en haalde een derde prijs met 198 punten in de cat.D klasse B. Met haar pony Joy deed Silke ook mee in de cat. D klasse L2. Zij kregen 193 punten en werden beloond met een tweede plaatst.

Luc Eshuis, hij werd eerste en tweede in de klasse B met zijn pony Lord. Tevens reed hij met zijn pony Black Fire mee in de klasse L1 waarin hij ook eerste en tweede werd. Met beide pony’s mocht hij de finale rijden waarin hij 64.5% behaalde.

Melissa Eshuis was met Forest Fire eerste in de M1 dressuur met 202 punten. Ook Melissa mocht door naar de finale. In de finale reed ze 64% .

Afbeelding
Afbeelding