Afbeelding

EEVRO is dé specialist in machines voor de tuin

Algemeen

EEVRO is de specialist als het gaat om machines en apparatuur voor het onderhoud van bos, tuin, en park. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe tuinmachine of een machine heeft die onderhouden moet worden kan bij EEVRO terecht.

NIJVERDAL - EEVRO verkoopt onder meer grasmachines, bladblazers, motorzagen, hogedrukreinigers, waterpompen en beregeningshaspels van de gerenommeerde merken Lumag, Wiper, Jonsered en Greenworks. Het onderhoud van zowel tuin, park als bos wordt daarmee een fluitje van een cent. Erik Elbert, eigenaar van EEVRO: “We zien vaak dat mensen eerst via internet al uitzoeken wat ze willen hebben en dan komen ze bij ons. Wij kunnen ze precies vertellen wat voor machine het is en ook of het geschikt is voor wat ze ermee willen doen. Advies is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klant plezier en gemak heeft van machine. Voor wie al weet welke machine het moet worden, kan ook bestellen via EEVRO.nl.” 

Bij EEVRO houdt het niet op bij alleen de verkoop. Voor onderhoud en reparatie kunnen zowel particulieren als bedrijven er ook terecht. Erik gaat met zijn mobiele werkplaats naar de klant toe. “In mijn servicebus zit alles voor een onderhoudsbeurt en kleinere reparaties. Wanneer het onderhoud of reparatie ter plekke niet uitgevoerd kan worden, dan neem ik de machine mee om het in de werkplaats te doen.” EEVRO onderhoudt niet alleen de machines van de merken die ze zelf verkopen. Ook die van Stihl, Husqvarna, Viking en Stiga zijn in goede handen bij EEVRO.

Ook voor levering van onderdelen voor tuin- en parkmachines en tractoren is men bij EEVRO aan het juiste adres. “Voor ondernemingen is het belangrijk dat ze snel weer de werkzaamheden kunnen hervatten”, aldus Erik. “Door te bellen met ons servicenummer, kan men snel over hydraulische slangen en andere onderdelen in de meest gangbare maten beschikken. We leveren niet alleen snel, maar ook nog eens tegen scherpe tarieven.”

Bedrijven en particulieren kunnen contact opnemen met EEVRO voor een gepersonaliseerde en passende oplossing.

Dalkruid 31, 7443  LE Nijverdal
T: 06 23344205
E: info@eevro.nl
www.eevro.nl