Dolores Leeuwin en Kelly van Rossum exposeren samen.
Dolores Leeuwin en Kelly van Rossum exposeren samen.

Duo-expositie ‘Queens & Crooks’

Algemeen

Getekende portretten van Klokhuis-presentatrice Dolores Leeuwin en neon-kunst van Kelly van Rossum komen samen in de nieuwe expositie ‘Queens & Crooks’ in de Erik Neimeijer Gallery in Nijverdal. De gastexpositie van Leeuwin & van Rossum is te zien tot 22 april 2022.

NIJVERDAL - Dolores Leeuwin is bekend als presentatrice van onder meer het Klokhuis. Tevens is zij actrice en weet zij als spreker mensen aan het denken en in beweging te krijgen. In corornatijd ontdekte zij haar talent voor tekenen en ging aan de slag met houtskool, ecoline en verf. In haar portretserie ‘Queens’ neemt ze de toeschouwer mee naar haar kijk op actuele thema’s.

Kelly van Rossum staat bekend als ondernemende creatieveling, tomeloos enthousiast. Tijdens een reis door Nieuw Zeeland ontdekte zij Light-art en binnen een maand ontvouwde zich het plan voor haar Oplichterspraktijk. Naast het vrije werk, creëert zij Oplichters in opdracht.

De expositie is gratis te bezoeken. De Erik Neimeijer Gallery is geopend op vrijdag en zaterdag en is te vinden aan de Willem-Alexanderstaat 2K.