Afbeelding

Slagerij van Kampen brengt muziekspektakel

Algemeen

“Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. Vrijdag 8 april staan ze met hun nieuwe voorstelling ‘Rhythm of Life’ in ons theater”, laat ZINiN weten. 

NIJVERDAL - “Met de hartverwarmende energie van de bandleden, indrukwekkende set-ups van de drums, een show vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums worden de bezoekers meegevoerd in een wervelende show.”

In hun show ‘Rhythm of Life’ vangen ze de schoonheid van de aarde in de oerdrift van de drums: een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven in de meest prachtige ritmes. Soms groot en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Hoor de regen, het ruisen van de bomen, voel de zon en proef de vrijheid. ‘Rhythm of Life’ is een intens en indrukwekkend muziekspektakel van de eerste tot de laatste minuut.

Kaarten zijn nu te reserveren. Dit kan via de reserveerlijn (0548)624489, aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal of via de website www.zinin.com.