Afbeelding
Foto:

Techno-Classica na twee jaar weer terug: 23 t/m 27 maart

Na twee jaar afwezigheid zal deze week weer Techno-Classica gehouden worden. Van 23 tot en met 27 maart is deze beurs voor klassieke auto's, motoren, tuning en onderdelen weer te bezoeken in Essen.

De organisatie is blij dat nu eindelijk de 32-ste editie van deze beurs gehouden kan worden. Veel liefhebbers en de aanverwante industrie kijken al een tijdje uit naar deze vijfdaagse beurs. De coronapandemie maakte het onmogelijk om in 2020 en 2021 een beurs te houden. Er zijn namelijk exposanten uit meer dan 30 landen die deelnemen. 

Dit jaar is er speciale aandacht voor het 75-jarig bestaan van Ferrari. Enkele bijzondere modellen zullen te zien zijn. Zo is de nieuwe Ferrari Roma aanwezig, maar ook historische toppers zoals de 275 GTB Long Nose en een 250 GT Cabriolet. Beide liefdevol gerestaureerd.

Veel internationale topdealers die specialiseren in klassieke en bijzondere auto's zullen weer tijdelijke showrooms opzetten. Er zal dan ook een ongeƫvenaarde variƫteit te zien zijn. Denk aan een Mercedes-Benz CLK DTM AMG uit 2004 of de 540K Cabriolet C uit 1936; auto's die zelden buiten exclusieve verzamelingen te zien zijn. Verder zijn een groot aantal clubs van de partij en een breed randprogramma met onderdelenhandel, lifestyle, kunst en meer. Kijk voor informatie en kaartverkoop op: www.siha.de