IVN Hellendoorn-Nijverdal geeft een moestuincursus

De landelijke IVN-cursus Moestuinieren geeft handvatten voor het starten van je moestuin. IVN Hellendoorn-Nijverdal geeft deze cursus voor de vierde keer in samenwerking met Tuinvereniging De Jipkesbelt. 

NIJVERDAL/HELLENDOORN - "Je leert stap voor stap hoe je van jouw moestuin een smakelijk paradijsje kunt maken. Zo ga je aan de slag met jouw tuinplan en krijg je praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases", laat IVN weten. De cursus wordt verzorgd door Martin van Weezep en Leidy Aitink, beiden ervaren moestuinierders op De Jipkesbelt. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. 

Er zijn drie bijeenkomsten op de woensdagen 6, 13 en 20 april van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur, gedeeltelijk in Buitencentrum Sallandse Heuvelrug en gedeeltelijk op het Jipkesbelt volkstuinencomplex. De eerste avond is in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281 in Nijverdal. De kosten zijn 20,- euro inclusief koffie, thee en cursusmateriaal, zoals cursusboek, kweekbakje en zaden. De organisatie vraagt dit bedrag gepast te betalen op de eerste cursusavond. 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar annyalferink@gmail.com. Vermeld daarbij naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Bellen met 0548-610237 kan ook.