Het Rooseveltpaviljoen op landgoed Hydepark in Doorn.
Het Rooseveltpaviljoen op landgoed Hydepark in Doorn.

Op vakantie in het Rooseveltpaviljoen

Stichting Zorgvakanties Hellendoorn-Nijverdal organiseert een 8-daagse vakantie voor ouderen en mensen met een fysieke beperking in het Rooseveltpaviljoen te Doorn. "Heeft u zin om een weekje met vakantie te gaan en lukt dat niet met een reguliere reis? Dan is dit misschien iets voor u", aldus de stichting. 

HELLENDOORN - De vakantie is van 2 tot 9 juli. Tijdens de hele week zijn er 40 vrijwilligers aanwezig. Waaronder een arts, verpleegkundigen, mensen uit de zorg en zorgzame mensen. Er is een programma opgesteld met onder meer een tutdag voor de dames, uitje voor de heren, filmmiddag en een dagje uit naar Scheveningen. Ook is er de mogelijkheid om met een aangepaste fiets de omgeving te verkennen.

Het Rooseveltpaviljoen, een comfortabel vakantiehotel gelegen op landgoed Hydepark en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 1- en 2- persoonskamers met eigen douche en toilet. Alles is aangepast. De kosten zijn € 875,- pp. Dit is inclusief busreis heen en terug, de maaltijden en activiteiten. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Neem voor meer informatie over de vakantieweek contact op met Ina Timpers : 0633819599. Voor vragen over de zorg kan contact worden opgenomen met Rosalie ter Haar : 0627502382. Opgeven kan bij Ina Timpers tot 16 mei.