Johnny Knoxville, Sean “Poopies” McInerny, Rachel Wolfson and Steve-O in jackass forever from Paramount Pictures and MTV Entertainment Studios. (foto: Sean Cliver)
Johnny Knoxville, Sean “Poopies” McInerny, Rachel Wolfson and Steve-O in jackass forever from Paramount Pictures and MTV Entertainment Studios. (foto: Sean Cliver) Foto: Sean Cliver

Terug van weggeweest: Mannenavond bij ZINema

Jaren geleden waren het populaire avonden bij ZINema: de Mannenavond. Hoogste tijd om deze terug te laten keren in een nieuw jasje! Op zaterdagavond 9 april is ZINema weer het terrein van de mannen. De hoofdingrediënten van deze avond? Een lekker biertje, een rodeostier, boksbal, Kop van Jut en de idiote film ‘Jackass Forever’ van de ultieme culthelden. 

NIJVERDAL - De opzet van de Mannenavond is simpel en onveranderd: geen standjes of demo's, maar gezellig met de vrienden een biertje drinken en de idiote stunts van Johny Knoxville en co zien in ‘Jackass Forever'. Voor aanvang van de film (vanaf 19.30 uur) worden de mannen bij binnenkomst verwelkomd met een welkomstdrankje die de avond zeker zal opstarten. Binnen staat er met een rodeostier, Kop van Jut en een boksbal genoeg vermaak om de tijd te doden voor de film om 20.30 uur start.

Volgens de Jackass sterren waren de opnames van de film 'Jackass Forever' weer één groot feest, want: "samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen.” De toon is gezet, dus wees gewaarschuwd. Kaarten à 15 euro voor deze Mannenavond zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal.