Afbeelding
Foto: Marielle Dolman

Reggedael makelaardij & taxaties

Algemeen

Meer dan 40 jaar was Makelaarskantoor Rensen een begrip in de regio. Na 25 jaar als NVM makelaar te hebben gewerkt kreeg Anita Leestemaker in 2020 de kans om het makelaarskantoor van Ben Rensen over te nemen. Nu, precies twee jaar later, is het tijd voor de volgende stap: een naamsverandering en een nieuwe uitstraling. Met veel trots en enthousiasme werkte Anita samen met haar team aan de restyling van Reggedael makelaardij & taxaties. 

Anita twijfelde geen moment toen zij de kans kreeg het kantoor over te nemen. Anita: “Ik ben door een stage het makelaarsvak ingerold en er compleet verliefd op geworden. Vooral door de afwisseling: je ziet uiteenlopende woningen en ontmoet inspirerende mensen. Dit werk geeft mij iedere dag weer energie.” 

Vertrouwde adres 

Met de naamsverandering koos Anita ook voor een nieuwe, eigentijdse uitstraling om te laten zien waar Reggedael voor staat. Het frisse karakter, de servicegerichtheid en warmte komen terug in het nieuwe logo, de website en op het gerestylde kantoor aan de Grotestraat 11 in Nijverdal. 

De naam Reggedael

Uit liefde voor de natuur en de omgeving is het makelaarskantoor vernoemd naar het Reggedal, een groot dalgebied van de meanderende rivier “de Regge”. Het woord Dael is de Engelse benaming voor kleine vallei, een verwijzing naar “het nijvere dal”. Anita vertelt: “De natuur in je omgeving kan het verschil betekenen tussen sec ergens ‘wonen’ of er echt ‘leven’. We mogen echt trots zijn op de prachtige natuur in onze achtertuin van de gemeente Hellendoorn.”

Deel een tip en win  

Deze naamsverandering komt met een inspirerende natuurposter in en om de Regge. Want wie in Hellendoorn, Nijverdal en omstreken woont weet dat het hier niet alleen heerlijk wonen is maar dat er ook vele prachtige (verborgen) of niet bekende mooie plekjes te vinden zijn. Om dit natuurschoon rond de Regge in kaart te brengen bedacht Reggedael makelaardij & taxaties het idee om een poster te maken met tips van bewoners voor (nieuwe) bewoners. 

Zo ontstaat er een kaart van de omgeving waarop de mooiste plekken zijn aangegeven. Tips en foto’s zijn dus welkom zodat iedereen ideeën op kan doen en nieuwe plekken kan bezoeken.

Weet u een prachtig uitzicht, een bijzondere boom of unieke plek? Deel uw tips dan per email via info@reggedael.nl of via het formulier op de website reggedael.nl/winactie. Onder de inzendingen zal het team van Reggedael drie lunches verloten bij restaurants uit de buurt: Buitengewoon Lekker, De Wieger en de Uitkijk.

Reggedael makelaardij & taxaties
Grotestraat 11 Nijverdal
0548-209025
info@reggedael.nl

www.reggedael.nl