Hoeveel chocolade paaseitjes zitten er in de pot?
Hoeveel chocolade paaseitjes zitten er in de pot?

Raad het aantal paaseitjes in de pot bij De Huiskamer

Algemeen

De Huiskamer van Nijverdal gaat dit voorjaar weer activiteiten organiseren. Zo worden mensen tot palmpasen (10 april) uitgedaagd om te raden hoeveel chocolade paaseitjes er in de pot zit. 

NIJVERDAL - Voor 50 cent mag men een gokje wagen en raden hoeveel eitjes er in de pot zitten. De winnaar van deze actie krijgt de gehele inhoud van de pot.

Verder wordt op 13 april om 19.30 uur een workshop paasstukjes maken gegeven. Met bloemen en decoraties worden gezamenlijk paasstukjes gemaakt. Deelnemers wordt gevraagd een wijnglas en wat groene takjes mee te nemen. Het overige materiaal wordt door De Huiskamer gezorgd. Deelname aan de workshop kost 7,50 euro. Aanmelden kan tot 10 april in de Huiskamer.

Als sluitstuk van de maand wordt op 29 april om 20.00 uur een voorjaarsbingo gehouden in de Huiskamer. Voor 7,50 euro per bingokaart kan iedereen meedoen. De  kok draait weer gehaktballen en onder leiding van de  spelmeester wordt er een mooie avond van gemaakt.

De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 uur en de gehele week van 14.00 tot 17.00 uur. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden is De Huiskamer bereikbaar op 0619686280, een e-mail sturen naar coördinator Marjanne van Egmond kan via info@dehuiskamernijverdal.nl.

Wie De Huiskamer wil steunen, kan een donatie overmaken op NL89 RABO 0147 4303 05.