Afbeelding

Burgerme heeft speciale acties in de openingsweek

Algemeen

Burgerme Nijverdal opent dinsdag 5 april haar deuren! Vanaf dan is het mogelijk om van de heerlijke burgers, salades en fingerfood te genieten. Ook kan dan de favoriete burger besteld worden via burgerme.nl. 

NIJVERDAL - Burgerme is begonnen in Duitsland, in 2013 werd deze formule naar Nederland gehaald. Echte klanttevredenheid staat bij burgerme op de eerste plaats. Bij burgerme kan iedereen zijn burger geheel naar wens aanpassen. “Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen”. aldus burgerme. Daarnaast heeft burgerme diverse vega opties zoals de ‘Meatless Pleasure’ en de Chili & Cheese nuggets. 

Speciaal voor de openingsweek heeft burgerme leuke acties voor de inwoners van Nijverdal en omstreken! Zo kan bijvoorbeeld €100,- euro burger tegoed gewonnen worden. Hoe? Door aan te melden voor het Facebook Event: “Nieuw! Opening burgerme Nijverdal”. Aanmelden kan tot dinsdag 5 april dus wees er snel bij! Naast deze winactie krijg men tot en met 24 april een gratis burger naar keuze bij besteding van €9,95. Kom langs in de vestiging of bestel op burgerme.nl!

“Voor burgerme Nijverdal zijn wij opzoek naar enthousiaste medewerkers die deel willen worden van een leuk en hardwerkend team! Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een leuke en afwisselende bijbaan? burgerme is op zoek naar servicekoeriers, keukenmedewerkers en shift-supervisors. Ben jij degene die wij zoeken?” Solliciteren kan via burgerme.nl/solliciteren.

“Wij kijken enorm uit naar de opening op 5 april en staan klaar om jullie te voorzien van heerlijke burgers! Kom jij ook langs bij burgerme Nijverdal? Wij zijn gevestigd aan de Rijssensestraat 61.”