The Explosion Rockets uit Brabant is geen onbekende voor het comité Back to the Sixties.
The Explosion Rockets uit Brabant is geen onbekende voor het comité Back to the Sixties.

‘Sixtiesavond De Lantaarn gaat nu gelukkig wel door’

Algemeen

HELLENDOORN - Het jaarlijks Sixties festijn in onze gemeente moest in november worden afgelast vanwege de coronabeperkingen. Cor Kolthof en Chris Titsing, van het organiserend comité Back to the Sixties laten weten dat deze evergreen nu gelukkig wel doorgaat op zaterdag 16 april.

Al vanaf 1985 wordt door het comité Back to the Sixties een muzikaal festijn voor de ‘jongere ouderen’ georganiseerd. “Nog steeds is muziek uit de jaren zestig mateloos populair en de belangstelling groot”, aldus Cor Kolthof en Chris Titsing. “Logisch toch, want wie wil nu niet een avondje genieten van live muziek vol ‘goud van oud’ uit de beroemde jaren zestig? En dat kan op zaterdagavond 16 april bij De Lantaarn. 

Het programma is onveranderd gebleven: een optreden - zonder afleidende tierelantijnen - van de zes man sterke band The Explosion Rockets uit Brabant. Deze band is bepaald geen onbekende voor het sixties comité want al vijf keer eerder traden ze op in Nijverdal en Hellendoorn, en steeds met een daverend succes. Kortom de jaarlijkse Back to the Sixties avond belooft ook nu weer een avond te worden met het karakter van een muzikale reünie uit die tijd toen ‘geluk nog heel gewoon was’.

De Sixtiesavond is op zaterdag 16 april in De Lantaarn Hellendoorn om 20.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. In de voorverkoop zijn kaarten à 10,- euro verkrijgbaar bij Primera Hellendoorn en Primera Nijverdal. Kaarten zijn ook te bestellen via De Lantaarn Ticket service. Kaarten aan de zaal kosten 12,50 euro. Reeds gekochte kaarten in 2021 blijven geldig.

Afbeelding