Fleur Woesthuis, Sam Schwarte en Maude Lesscher mochten de prijzen in ontvangst nemen bij Intersport Ramon Zomer. (foto: Wim Beunk)
Fleur Woesthuis, Sam Schwarte en Maude Lesscher mochten de prijzen in ontvangst nemen bij Intersport Ramon Zomer. (foto: Wim Beunk)

‘De Grote Clubactie groot succes bij Z&PC Het Ravijn’

Algemeen

De Grote clubactie is ook dit jaar weer een daverend succes geworden voor Z&PC Het Ravijn. Diverse jeugdteams van de vereniging zijn weer op pad geweest om de loten te verkopen. In totaal hebben zij het recordaantal van 1162 loten weten te verkopen. 

NIJVERDAL - Z&PC Het Ravijn kan alleen maar trots zijn op haar jeugdleden die met veel enthousiasme ook van de verkoop van de loten een wedstrijd wisten te maken. Er werd gestreden om wie de meeste loten wist te verkopen. 

De ploeg gemengd onder 13 jaar wisten maar liefst 471 loten aan de man te brengen, gevolgd door de sporters van de waterfun, die 417 loten hebben verkocht. De allerkleinsten van onder de 11 jaar wisten toch nog 274 loten te verkopen.

De zwem- en waterpoloclub heeft al het harde werken door de jeugd beloond met diverse prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Intersport Ramon Zomer en inmiddels overhandigd aan de winnaars.

“Alle leden die zich hebben ingezet: top voor wat jullie hebben gepresteerd”, aldus de vereniging. De club financiert met de opbrengst diverse activiteiten voor de jeugd.